Folkehuset Møllestien

Fra AarhusWiki
(Omdirigeret fra Grønnegade 10)
Indlæser kort...

Folkehuset Møllestien (tidl. Lokalcenter Møllestien, og Plejecentret Møllestien) er et lokalt folkehus med adresse på Grønnegade 10. Folkehuset arrangerer aktiviteter og arrangementer for ældre medborgere, der er med til at danne en ramme for fællesskaber og gode oplevelser.

Folkehuset Møllestien gik indtil 2022 under navnet "Lokalcenter Møllestien". Lokalcenter Møllestien blev bygget efter nedrivning af en større boligkarré ved navn Thomashus i vinteren 1978-79, og strækker sig fra hjørnet af Grønnegade og tidl. Østre Møllesti til Vestergade.

Bygningerne er karakteriseret ved at være opført med gule mursten med grønne vinduesrammer. Den samlede bygningsstruktur og facade fremstår indadvendt uden åbne facader, der står i stor kontrast til de forhenværende bygningers butiksvinduer langs Vestergade og Grønnegade.

Til Folkehuset Møllestien tilhører en café der har åbent alle hverdage (ekskl. helligdage). Ligeledes er der varmtvandsbassin, der ved vandets opdrift giver mulighed for bevægelse og træning til kroppen med meget lidt belastning.

Folkehuset Møllestien på AarhusArkivet

AarhusArkivet krone.png Søg billeder og kilder på AarhusArkivet

https://www.aarhusarkivet.dk/search?q=Folkehuset+M%C3%B8llestien

Litteratur og kilder