Inspari

Fra AarhusWiki
Skift til: Navigation, Søgning

Inspari navnet på en aarhusiansk business intelligence virksomhed med hovedsæde i Lystrup. Ari stammer fra det japanske ord for myre, så Inspari skal forstås som inspireret af myren.

Lokale samarbejdspartnere

Inspari har blandt andet via business intelligence indført datadrevne beslutninger hos advokathuset Delacour, som befinder sig på Åboulevarden og bidraget til håndtering af big data for brændstof-koncernen OK som ligger på Åhavevej i Viby. Derudover støtter Inspari Dansk Flygtningehjælp i deres arbejde rundt omkring i verdens brændpunkter.

Priser og udmærkelser

Gazelle-prisen, som uddeles af Børsen, har Inspari modtaget samtlige år fra 2010-2016. 2012 var året, hvor Jens-Jacob Aarup blev kåret til årets unge erhvervsleder i Danmark[1]. I 2014 var Inspari i finalen om at blive Danmarks sundeste virksomhed og endte dermed i top 5 ud af et felt på 166 danske virksomheder.

Udvidelser mod nord

Som følge af den store succes inden for business intelligence branchen har Inspari, udover at have hovedsæde i Lystrup i Østjylland, også kontorer i Hørsholm på Sjælland. Uden for Danmarks grænser har de markeret sig med en .com-side og åbnet kontor i Bukarest i Rumænien, hvor deres primære ydelse er håndtering af big data. Seneste kapitel i udlandseventyret er lanceringen af en filial i Oslo i Norge - med ambitioner om at gøre Norge skarpere når det handler om datadrevne beslutninger. Som følge af udvidelsen mod nord har de naturligvis et tilsvarende domæne i Norge.