Århus Privatskole

Fra AarhusWiki
Indlæser kort...

Der har eksisteret flere skoler med navnet Århus Privatskole. Klik her for yderligere om Århus Privatskole - Syvende Dags Adventisternes Skole (1918-1964, 1979-1992)

Århus Privatskole er en privatskole beliggende på Vestre Kongevej 10 i Viby. Skolen åbnede i august 2007, og skolens formål er at udøve høj faglig skolevirksomhed baseret på vores fælles historie, kultur, demokrati og på de kristne værdier.

Århus Privatskole lægger stor vægt på faglighed, struktur, tryghed, medansvar, fællesskab, samfundsforståelse og internationalt sigte. Naturen, sundhed, motion og IT integreres, som en naturlig del af børnenes hverdag på skolen.

Århus Privatskole er uafhængig af politiske, religiøse og økonomiske organisationer, og skolen er ikke baseret på en politisk overbevisning.

Århus Privatskole underviser i overensstemmelse med de af Undervisningsministeriet givne mål og retningslinjer – skolen anvender bl.a. de af Undervisningsministeriet vedtagne tests.

På skolen sættes det enkelte barn i centrum. Med udgangspunkt i barnets standpunkt fagligt og socialt, forskellige læringsstile og intelligenser, tilrettelægges undervisningen, så hvert barn udfordres, hvor det er. Skolen ønsker i hele sit virke, herunder i samarbejde med forældrekredsen, at udvikle børnene til selvstændige, kreative, alment vidende og livsglade hele mennesker

Se også

Århus Privatskole på AarhusArkivet

AarhusArkivet krone.png Søg billeder og kilder på AarhusArkivet

https://www.aarhusarkivet.dk/search?q=%C3%85rhus+Privatskole

Litteratur og kilder