Malling Bjerge Festival

Fra AarhusWiki

Malling Bjerge Festival foregår i juli måned i Malling og blev afviklet for første gang i 2021. Arrangørerne kalder den selv for "Danmarks Hemmeligste Festival", fordi omtalen af den er stærkt begrænset og mest sker via mund til mund metoden.

Festivalen blev startet op under Coronaen, og mens der var et forsamlingsloft på 500 personer. Dengang syntes naboer i Malling, at der var et ekstra behov for en stor fest, og derfor blev, og bliver, festivalen afviklet under private rammer og med en begrænsning på deltagerantallet; Den skal være en hyggelig, mindre og eksklusiv musikfestival. I 2022 er grænsen sat ved 800 deltagere.

Selv om det er en lidt hemmelig festival, er det lykkedes at få kendte musikere til at spille. Det første år bød festivalen på navne som The Dodos, Sko & Torp og Mads Langer og året efter på blandt andre Andreas Odbjerg, Lis Sørensen, Thomas Buttenschøn, Anne Dorte Michelsen, Maria Bramsen og Rugsted og Kreutzfeldt.


Henvisninger:

https://aarhus.lokalavisen.dk/kultur/musik/ECE14146285/ukendte-malling-bjerge-festival-formaar-at-faa-store-navne-paa-plakaten/