AarhusWiki diskussion:Om

Fra AarhusWiki
Skift til: Navigation, Søgning

Lix-tallet på teksten er 54,4 ( Lix 45-54: svær (fx akademiske rapporter) - Lix 55 og op: meget svær (fx lovtekster) ;-) ! --Klan (diskussion) 1. okt 2012, 13:56 (CEST)

"Låste" artikler

Jeg er lidt nysgerrig med hensyn til de "låste" artikler, der har udgangspunkt i Lokalhistorisk Samling. Kan man på nogen måde se på en artikel, om den er låst? Findes der en liste over de låste artikler? Er de udgivet under CC 3.0-licensen eller en anden CC-licens? Og er det ok at trække disse tekster ud og omarbejde dem i andre sammenhænge?

Jeg spørger, fordi jeg er aktiv på dansk Wikipedia, og vi i november måned har fokus på de største danske byer for at forbedre artikler om dem, herunder at oprette nye artikler. Derfor tænker vi, at vi kunne genbruge noget af AarhusWikis materiale. Jeg er klar over, at vi fx ikke bare kan kopiere billeder, da nogle af disser er lagt op med licenser, vi ikke bruger, men en hel del tekster kunne være nyttige. Jeg er så småt gået i gang, men kan også se, at i forhold til vores mål vil det formodentlig sjældent være muligt at kopiere 1-1; vi har brug for at redigere det.

Mvh. Amjaabc (diskussion) 1. nov 2017, 10:30 (CET)